CARTELLERA DE TEMPORADA

 

Concurs per a la contractació d’un projecte de disseny i comissariat de l’exposició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018 – Girona / Olot / Figueres (2018)

 

El concurs consisteix en projectar una proposta per l’exposició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018.

 

La proposta es redueix a un moble, de 625x252x50cm. Senzill, econòmic, de fàcil muntatge i transport, amb la fusta com a material principal. Es limita a crear un suport autoportant per a poder-hi exposar. Una estructura de llistons de pi suporta els taulers OSB nets i neutres, que passen desapercebuts, sense molestar, ressaltant així el material seleccionat. Juga amb la dualitat de la immediatesa -i alhora volatilitat- dels audiovisuals amb la contemplació reposada i minuciosa que ofereix el panell imprès de tota la vida.

 

Dues cares: davant i darrere

 

Davant. És la cara que atrapa el visitant amb les imatges dels projectes que es van mostrant seqüencialment. S’exposa l’obra de manera dinàmica, amb audiovisuals, a través de les tres pantalles sincronitzades.

 

Darrere. La cara posterior ofereix els detalls de l’obra, a través dels diferents panells, agrupats per categories, en expositors de cartells de 150x50cm.
El visitant es pot entretenir a observar amb més calma els projectes que li han cridat l’atenció a les pantalles.

 

Laterals. S’hi troba tota la informació necessària per introduir els visitants a l’exposició, deixant així les cares principals netes. De metacrilat translúcid retroil·luminat.

Si vols veure els diferents projectes seleccionats en aquesta edició, clica aquí.

Si t’interessa veure els guanyadors, clica aquí.